OM DK COMPANY


Denim hunter er en del af DK Company - en multi-brand koncern

DK Company er grundlagt i 2001 og er i dag vokset til at være én af Europa´s førende leverandører af mode- og livstils brands til både mænd og kvinder.

Vi tilbyder mode brands ud fra grundlæggende principper som ” value for money” og ”luxury for less” Med en effektiv og omkostningsbevidst tilgang sikrer vi konkurrencedygtige priser, Dk company tilbyder en bred række af fashion brands med appel til hele verden.


LÆS MERE OM DK COMPANY


Om Denim Hunter

Denim Hunter er et dansk jeansmærke, der er skabt af folk med meninger og holdninger til udvikling af tøj og mode. En virksomhed, der er 100% dedikeret til modebranchen og har tekstileksperter med mange års erfaring i udvikling og salg af tøj.

Hos Denim Hunter mener vi ikke, der er noget, der hedder idealmål, for kvinder er naturligt skabt forskellige. Derfor tilpasser vi tidens jeans, så de passer de fleste. For alle kvinder har ret til seje jeans!

Om online handel

Her i online shoppen kan du finde vores store udvalg af jeans til kvinder. Vi har jeans til alle former og størrelser. Husk også at besøge vores søster shops:  Kaffe, Creamie, Gestuz, Occupied, Karen by Simonsen, ICHI, Designersmarket, B.young, Dranella, Fransa