Størrelse
8 stk
11 stk
16 stk
12 stk
13 stk
9 stk
10 stk
13 stk
15 stk
17 stk
15 stk
13 stk
11 stk

TOP / T-SHIRT

Denim Hunter har altid et stort udvalg af både basic samt printede toppe i kollektionen. Du kan skabe både et feminint eller råt look med det brede udvalg.

Mere om toppe og T-shirt

Denim-Hunter t-shirts og toppe er enten med fede prints, budskaber i form af skrift, eller helt enkle med skønne detaljer. T-shirt og toppe fra Denim-Hunter kan du enten bruge sammen med en nederdel, sorte bukser eller sammen med et par fede Denim-Hunter jeans.
Om Denim Hunter

Denim Hunter er et dansk jeansmærke, der er skabt af folk med meninger og holdninger til udvikling af tøj og mode. En virksomhed, der er 100% dedikeret til modebranchen og har tekstileksperter med mange års erfaring i udvikling og salg af tøj.

Hos Denim Hunter mener vi ikke, der er noget, der hedder idealmål, for kvinder er naturligt skabt forskellige. Derfor tilpasser vi tidens jeans, så de passer de fleste. For alle kvinder har ret til seje jeans!

Om online handel

Her i online shoppen kan du finde vores store udvalg af jeans til kvinder. Vi har jeans til alle former og størrelser. Husk også at besøge vores søster shops:  Kaffe, Creamie, Gestuz, Occupied, Karen by Simonsen, ICHI, Designersmarket, B.young, Dranella, Fransa