Størrelse
4 stk
5 stk
3 stk
3 stk
4 stk
3 stk
19 stk
20 stk
15 stk
16 stk
20 stk
11 stk
7 stk

KJOLE / NEDERDEL


Mere om kjoler og nederdele

En nederdel og kjole fra Denim-Hunter er designet til den rå kvinde, der gerne vil give et tydeligt statement gennem hendes look. Du kan vælge at style din Denim-Hunter nederdel og kjole enten mere råt eller mere feminint. Style dit Denim-Hunter outfit med fine og enkle smykker for det mere feminine look, eller style dit outfit med rå boots og en rå jakke for at give dit look endnu mere kant. Mulighederne er mange med en nederdel og kjole fra Denim-Hunter.
Om Denim Hunter

Denim Hunter er et dansk jeansmærke, der er skabt af folk med meninger og holdninger til udvikling af tøj og mode. En virksomhed, der er 100% dedikeret til modebranchen og har tekstileksperter med mange års erfaring i udvikling og salg af tøj.

Hos Denim Hunter mener vi ikke, der er noget, der hedder idealmål, for kvinder er naturligt skabt forskellige. Derfor tilpasser vi tidens jeans, så de passer de fleste. For alle kvinder har ret til seje jeans!

Om online handel

Her i online shoppen kan du finde vores store udvalg af jeans til kvinder. Vi har jeans til alle former og størrelser. Husk også at besøge vores søster shops:  Kaffe, Creamie, Gestuz, Occupied, Karen by Simonsen, ICHI, Designersmarket, B.young, Dranella, Fransa