Størrelse
13 stk
13 stk
10 stk
14 stk
14 stk
10 stk
6 stk

JAKKER
Mere om jakker

Jakker fra Denim-Hunter kan du enten bruge som en udendørsjakke, eller som en jakke til indendørsbrug. Brug fx en Denim-Hunter læder jakke sammen med et par fede Denim-Hunter jeans eller til en mere feminin Denim-Hunter kjole. Style looket med enten boots eller stiletter, og top hele looket med enkle smykker.
Om Denim Hunter

Denim Hunter er et dansk jeansmærke, der er skabt af folk med meninger og holdninger til udvikling af tøj og mode. En virksomhed, der er 100% dedikeret til modebranchen og har tekstileksperter med mange års erfaring i udvikling og salg af tøj.

Hos Denim Hunter mener vi ikke, der er noget, der hedder idealmål, for kvinder er naturligt skabt forskellige. Derfor tilpasser vi tidens jeans, så de passer de fleste. For alle kvinder har ret til seje jeans!

Om online handel

Her i online shoppen kan du finde vores store udvalg af jeans til kvinder. Vi har jeans til alle former og størrelser. Husk også at besøge vores søster shops:  Kaffe, Creamie, Gestuz, Occupied, Karen by Simonsen, ICHI, Designersmarket, B.young, Dranella, Fransa