Størrelse
18 stk
19 stk
22 stk
22 stk
20 stk
11 stk
39 stk
50 stk
46 stk
44 stk
40 stk
24 stk
27 stk

BLUSER / TOPPE

Denim Hunter har et stort udvalg af både feminine og rå bluser samt skjorter. Man finder altid spændende print og denim detaljer i kollektionerne.

Forrige side12Næste side
Forrige side12Næste side

Mere om bluser og skjorter

Bluser og skjorter fra Denim-Hunter kan styles med et par fede jeans, eller en nederdel, for det mere femine look. Brug stramme jeans til de løse skjorter og boyfriend jeans til de figursyet skjorter. Style en Denim-Hunter bluse med smukke smykker for et mere eksklusivt look, eller lad blusen stå alene uden smykker, for det mere rå look.
Om Denim Hunter

Denim Hunter er et dansk jeansmærke, der er skabt af folk med meninger og holdninger til udvikling af tøj og mode. En virksomhed, der er 100% dedikeret til modebranchen og har tekstileksperter med mange års erfaring i udvikling og salg af tøj.

Hos Denim Hunter mener vi ikke, der er noget, der hedder idealmål, for kvinder er naturligt skabt forskellige. Derfor tilpasser vi tidens jeans, så de passer de fleste. For alle kvinder har ret til seje jeans!

Om online handel

Her i online shoppen kan du finde vores store udvalg af jeans til kvinder. Vi har jeans til alle former og størrelser. Husk også at besøge vores søster shops:  Kaffe, Creamie, Gestuz, Occupied, Karen by Simonsen, ICHI, Designersmarket, B.young, Dranella, Fransa