Størrelse
16 stk
19 stk
17 stk
15 stk
17 stk
8 stk
28 stk
33 stk
28 stk
31 stk
26 stk
29 stk
25 stk

BLUSER / TOPPE


Mere om bluser og skjorter

Bluser og skjorter fra Denim-Hunter kan styles med et par fede jeans, eller en nederdel, for det mere femine look. Brug stramme jeans til de løse skjorter og boyfriend jeans til de figursyet skjorter. Style en Denim-Hunter bluse med smukke smykker for et mere eksklusivt look, eller lad blusen stå alene uden smykker, for det mere rå look.
Om Denim Hunter

Denim Hunter er et dansk jeansmærke, der er skabt af folk med meninger og holdninger til udvikling af tøj og mode. En virksomhed, der er 100% dedikeret til modebranchen og har tekstileksperter med mange års erfaring i udvikling og salg af tøj.

Hos Denim Hunter mener vi ikke, der er noget, der hedder idealmål, for kvinder er naturligt skabt forskellige. Derfor tilpasser vi tidens jeans, så de passer de fleste. For alle kvinder har ret til seje jeans!

Om online handel

Her i online shoppen kan du finde vores store udvalg af jeans til kvinder. Vi har jeans til alle former og størrelser. Husk også at besøge vores søster shops:  Kaffe, Creamie, Gestuz, Occupied, Karen by Simonsen, ICHI, Designersmarket, B.young, Dranella, Fransa